AT THE END OF THE STORM…..

Rise from the ashes

Eindelijk duidelijkheid. Gedegradeerd. Een onwaardige wedstrijd bij Vitessjit (Russisch) bezegelt het lot. Verbijstering, pijn en verdriet. Vragen spoken dagenlang door het hoofd. Hoe heeft dit kunnen gebeuren. Wie is er verantwoordelijk. Het had niet mogen gebeuren. Vraag het Nederland en de KNVB en zij denken het wel te weten. Maar zij gaan daar niet over. Wij gaan daar over. Het is onze club!

We beginnen opnieuw en kijken niet alleen naar het verleden! Wat gebeurt is, is gebeurt. Er is altijd hard gewerkt door mensen met een hart voor de club. Wij zijn FC Twente, eens kampioen van Nederland en we maken voor altijd deel uit van de geschiedenis van de Eredivisie.

We betreden met opgeheven hoofd de eerste divisie.  Onze harde kern heeft de beste sfeeracties in Nederland dus dit wordt een leuker jaar in de eerstedivisie dan de eredivisie. Zeg fuxsports maar vast op (typfeiten in dit bericht zijn voorbehouwen). De echte fans blijven en dat zijn er naar een drietal weken al meer dan vorig jaar. Ook sponsoren blijven massaal achter Fc Twente staan en dat geeft vertrouwen. Deze boodschap van fans en sponsoren maakt ook dat ons Twente gewoon groot is en blijft. Onze harten kloppen voor TWENTE!

(sorry Almelo(sers))

EN NU ALLEMAAL DE JAARKAART VERLENGEN!!

Geslaagde BBQ SVDGK

Voorafgaand aan de openingswedstrijd van het seizoen 2016/2017 was er de BBQ van de supportersvereniging. Tijd voor ontmoeten en beapreken. Tijd ook om het even met elkaar over van alles en nog wat te hebben…. De geslaagde BBQ was helaas geen garantie voor een goede start onze FC.  Voor degenen die er niet bij konden zijn, volgende keer nog een kans!

Fanzone

wedstrijdkaarten

Kortgeding

rechtbankVanmorgen diende het kortgeding tussen FC Twente en de KNVB. Onze advocaat maakte een goede indruk door vooral te wijzen op het gewekte vertrouwen. Daarnaast richtte hij zich eveneens op de redelijkheid en billijkheid. Daarentegen kwam de KNVB niet met veel nieuws. Voornamelijk draaide hun betoog om de wijze waarop ze bedonderd waren. De zitting bied hoop voor de toekomst.

Kampioenen!

FCTvrouwen

Het is ze weer gelukt! FC Twente vrouwen zijn voor de vierde keer op rij kampioen van Nederland. Gefeliciteerd dames, een geweldige prestatie en een mooi afscheidscadeau voor vertrekkend coach Arjan Veurink. De basis werd vorige week gelegd door thuis te winnen van Ajax. In de uitwedstrijd bij Pec Zwolle werd het eigenlijk nooit spannend en speelden de dames een puike partij. Natuurlijk waren de De Gouden Korenaren ook van de partij.

IMG-20160522-WA0006 [62447]

Even Voorstellen:

Sjoerd Nijhuis, voorzitter

Pasfoto_Sjoerd_2

Ik zal me zelf even kort voorstellen: de naam is Sjoerd Nijhuis, geboren en getogen in Hengelo (O), getrouwd, 2 dochters en al bijna 40 jaar woonachtig in de Randstad. Twente is voor mij nog altijd het synoniem voor Thuis en dat voelt ook zo wanneer ik via de A1 de afslag Holten voorbij rij op weg naar onze FC en/of mijn familie.