FC Twente naar Categorie 2!

arise

Eindelijk is het zover. Meer zekerheid over de licentie en meer zekerheid over de toekomst in het algeheel. FC Twente keert terug in categorie 2 en bouwt gestaag verder aan gezondmaking. Goed nieuws voor ons als supporters. Na jaren van onzekerheid gloort er weer hoop aan de horizon. Met het tekenen van Assaidi voor 1,5 jaar wordt de wederopbouw nog eens bekrachtigd.

Kleur Twente Rood

Vandaag 2 december start om 14.00 uur bij de club ism Sondico de actie ‘KLEUR TWENTE ROOD’. 50% korting op ALLE rode Sondico kleding. In de straten en op de velden moet ROOD weer de boventoon voeren. Als je tijd hebt, kom dan vanmiddag of vanavond gezellig langs in het stadion.

Om de actie extra kracht bij te zetten zijn er vandaag gratis stadiontours, voetbalspellen, voetbalforum en is er een kerstmarkt met eten, drinken enzovoorts…

Geslaagde BBQ SVDGK

Voorafgaand aan de openingswedstrijd van het seizoen 2016/2017 was er de BBQ van de supportersvereniging. Tijd voor ontmoeten en beapreken. Tijd ook om het even met elkaar over van alles en nog wat te hebben…. De geslaagde BBQ was helaas geen garantie voor een goede start onze FC.  Voor degenen die er niet bij konden zijn, volgende keer nog een kans!

AT THE END OF THE STORM…..

Rise from the ashes

Eindelijk duidelijkheid. Eindelijk gerechtigheid. Op 17 juni 2016 rond 2 uur volgde de uitspraak van de beroepscommissie die uitviel in het voordeel van FC Twente. We blijven spelen in de hoogste divisie en worden bestraft met een geldboete. Weken van onzekerheid eindigen en vanaf nu kunnen we weer vooruit kijken. Voor De Graafschap rest de eerstedivisie. Ook De Graafschap verbleef lange tijd in onzekerheid. Wij wensen hen veel succes en hopen op een snelle terugkeer van de Superboeren. Laat onverlet dat we ontzettend blij zijn met dit nieuws……… EN NU ALLEMAAL DE JAARKAART VERLENGEN.

Fanzone

wedstrijdkaarten

Kortgeding

rechtbankVanmorgen diende het kortgeding tussen FC Twente en de KNVB. Onze advocaat maakte een goede indruk door vooral te wijzen op het gewekte vertrouwen. Daarnaast richtte hij zich eveneens op de redelijkheid en billijkheid. Daarentegen kwam de KNVB niet met veel nieuws. Voornamelijk draaide hun betoog om de wijze waarop ze bedonderd waren. De zitting bied hoop voor de toekomst.

Kampioenen!

FCTvrouwen

Het is ze weer gelukt! FC Twente vrouwen zijn voor de vierde keer op rij kampioen van Nederland. Gefeliciteerd dames, een geweldige prestatie en een mooi afscheidscadeau voor vertrekkend coach Arjan Veurink. De basis werd vorige week gelegd door thuis te winnen van Ajax. In de uitwedstrijd bij Pec Zwolle werd het eigenlijk nooit spannend en speelden de dames een puike partij. Natuurlijk waren de De Gouden Korenaren ook van de partij.

IMG-20160522-WA0006 [62447]

Even Voorstellen:

Sjoerd Nijhuis, voorzitter

Pasfoto_Sjoerd_2

Ik zal me zelf even kort voorstellen: de naam is Sjoerd Nijhuis, geboren en getogen in Hengelo (O), getrouwd, 2 dochters en al bijna 40 jaar woonachtig in de Randstad. Twente is voor mij nog altijd het synoniem voor Thuis en dat voelt ook zo wanneer ik via de A1 de afslag Holten voorbij rij op weg naar onze FC en/of mijn familie.

Lees verder….