Even Voorstellen:

Sjoerd Nijhuis, voorzitter

Pasfoto_Sjoerd_2

Ik zal me zelf even kort voorstellen: de naam is Sjoerd Nijhuis, geboren en getogen in Hengelo (O), getrouwd, 2 dochters en al bijna 40 jaar woonachtig in de Randstad. Twente is voor mij nog altijd het synoniem voor Thuis en dat voelt ook zo wanneer ik via de A1 de afslag Holten voorbij rij op weg naar onze FC en/of mijn familie.

Ik werk als projectleider voor onderwijsorganisaties, hogescholen en universiteiten. Mijn projecten gaan bijna altijd over internationale samenwerking op gebied van beleid, training van docenten het creëren van de juiste omstandigheden om onderwijs vernieuwing mogelijk te maken. Voor deze functie zit ik dan ook met grote regelmaat in het buitenland. Ik ben daarnaast jarenlang voorzitter geweest van de ouderraad van de basisschool van mijn kinderen. Leiding geven aan 16 vrouwen in die setting is voor mij een goed basis gebleken om elk overleg aan te kunnen.

Tijdens de wedstrijd tegen AZ uit. Werd ik gevraagd of ik misschien het voorzitterschap van Frans over wilde nemen. Omdat ik veel wedstrijden samen met de actieve leden van de SV bezoek, wist ik hoe de SV functioneert en hoe de mannen en vrouwen met elkaar omgaan. Als echte Tukker voelde ik me daar al snel thuis. Na een gesprek met Quincy en Frans heb ik ja gezegd.
Mij is gevraagd of ik de SV door de volgende fase te begeleiden. Frans heeft de totstandkoming gerealiseerd, aan mij zal de taak zijn om de SV in rustig vaarwater te krijgen. Dat betekent niet dat we het nu rustig aan gaan doen, maar de SV een stabiele vereniging wordt met een activiteitenprogramma dat aantrekkelijk is voor de leden.
Mijn focus zal in de komende periode liggen op:

• Het vergroten van het aantal leden (we zijn gedaald van bijna 150 naar nu rond de 100);
  • Het goed functioneren van de kringen Noordwest Nederland, Midden Nederland en Zuidwest Nederland;
  • Een herkenbaar activiteiten aanbod;
  • Versterking van de communicatie naar de leden;
  • Waar mogelijk samenwerking van andere SV’s.

Het bestuur van de Gouden Korenaren is een gedreven groep die deze uitdaging aan kan en ik verwacht dan ook dat ik met hen en uw steun deze volgende stap kan in de ontwikkeling van onze SV kan bewerkstelligen.

Een gedachte over “Even Voorstellen:

Sjoerd Nijhuis, voorzitter”