AT THE END OF THE STORM…..

Rise from the ashes

Eindelijk duidelijkheid. Gedegradeerd. Een onwaardige wedstrijd bij Vitessjit (Russisch) bezegelt het lot. Verbijstering, pijn en verdriet. Vragen spoken dagenlang door het hoofd. Hoe heeft dit kunnen gebeuren. Wie is er verantwoordelijk. Het had niet mogen gebeuren. Vraag het Nederland en de KNVB en zij denken het wel te weten. Maar zij gaan daar niet over. Wij gaan daar over. Het is onze club!

We beginnen opnieuw en kijken niet alleen naar het verleden! Wat gebeurt is, is gebeurt. Er is altijd hard gewerkt door mensen met een hart voor de club. Wij zijn FC Twente, eens kampioen van Nederland en we maken voor altijd deel uit van de geschiedenis van de Eredivisie.

We betreden met opgeheven hoofd de eerste divisie.  Onze harde kern heeft de beste sfeeracties in Nederland dus dit wordt een leuker jaar in de eerstedivisie dan de eredivisie. Zeg fuxsports maar vast op (typfeiten in dit bericht zijn voorbehouwen). De echte fans blijven en dat zijn er naar een drietal weken al meer dan vorig jaar. Ook sponsoren blijven massaal achter Fc Twente staan en dat geeft vertrouwen. Deze boodschap van fans en sponsoren maakt ook dat ons Twente gewoon groot is en blijft. Onze harten kloppen voor TWENTE!

(sorry Almelo(sers))

EN NU ALLEMAAL DE JAARKAART VERLENGEN!!