Lidmaatschapformulier

  Je geboortedatum

  De supportersvereniging kent twee app-groepen. Een app-groep informatie te delen en een app-groep voor informele berichten (klessebessen). Geef aan of en welke app-groepen u wilt deelnemen.

  Indien u een (Seizoens)ClubCard heeft, vul onderstaand dan uw relatienummer in (getal staat direct onder uw naam op de seizoenscard). Dit nummer is nodig voor het bestellen van kaarten voor (uit)wedstrijden.

  Als u een seizoenskaart heeft op welke plek zit u dan?  Indien u geen (S)CC heeft, wilt u dan via de SV gratis een Clubcard aanvragen?

  Uw lidmaatschap start op het moment dat wij uw contributie op onze rekening hebben ontvangen. U kunt de contributie voldoen via een betalingsverzoek via app (tikkie). Daarvoor gebruiken we het door u aangegeven 06 nummer. U kunt de contributie van €17,50 of €15 (onder de 18 of ouder dan 65 jaar) ook overmaken op rekeningnummer NL92RABO0104253223 t.n.v. SV De Gouden Korenaren en onder vermelding van 'Lidmaatschap'. Jaarlijks zullen wij u verzoeken via mail of de app (tikkie) om uw lidmaatschap te verlengen en te voldoen.

  Voorwaarden:

  * Ik ga akkoord met opname in de mailinglijst van de vereniging, zodat ik altijd op de hoogte blijf van het laatste nieuws, activiteiten en bijeenkomsten.

  * Ik verklaar kennis te hebben genomen van het huishoudelijke reglement, het formulier naar waarheid te hebben ingevuld en ben ervan bewust dat het ik bij het versturen van dit formulier een betalingsverplichting aanga met SV De Gouden Korenaren. De Vereniging behoudt zich het recht voor om uw aanmelding te weigeren, waarbij de betalingsverplichting komt te vervallen. Indien u dit vakje niet aanvinkt, zijn wij niet in staat uw aanmelding in behandeling te nemen!

  * verplicht veld