Een dankzegging van Paul van de Kraan

MATCHDAY!

De Gouden Korenaren heb ik afgelopen periode leren kennen als een bijzonder betrokken supportersvereniging. “Je kunt een Tukker wel uit Twente halen, maar Twente nooit uit de Tukker” is symbolisch voor De Gouden Korenaren.
Bij FC Twente hebben we 29 supportersverenigingen met duizenden leden die samen een prachtige bijdrage leveren aan de club en zorgen voor verbinding in hun eigen directe omgeving. Supportersverenigingen die in deze periode meeleven, maar ook meedenken. Het zijn ware ambassadeurs voor FC Twente.

Ik Mis Oe
In deze tijd moeten we het bezoek aan de wedstrijden missen en daarbij ook de gezelligheid van het stadion. Met de actie van het ‘Ik Mis Oe Matchdaypakket’ brengen de supporters een beetje stadiongevoel in de huiskamer. Een actie die alleen maar mogelijk is door de inzet van supportersverenigingen, waaronder De Gouden Korenaren. Vandaag zorgen zij ervoor dat het broodje Twenteham ook buiten de regio af te halen is, op maar liefst twaalf locaties. Het is prachtig om die betrokkenheid en inzet te ervaren.
Alvast voor vanavond wil ik iedereen een heel fijne wedstrijd wensen. Eet smakelijk!

Paul van de Kraan
Algemeen Directeur FC Twente