Missie

Wij willen een gezellige vereniging vormen van fanatieke FC Twente Supporters die wonen andere delen van Nederland. Des te meer leden, des te meer reizen, evenementen en andere gezellige samenkomsten georganiseerd kunnen worden. Behoor je niet tot het kaf en de resten, word dan lid van De Gouden Korenaren.

Iedere thuiswedstrijd kan je ons vinden in “De Kantine” bij FC Twente. De Kantine is te vinden aan de zijde van de waterzuivering op de begane grond ter hoogte van de vakken 118 – 125. De Kantine is voor alle FC Twente supporters gratis toegankelijk rondom thuiswedstrijden. 2,5 uur voor de wedstrijd tot 1,5 uur na afloop van de wedstrijd en in de rust. Tijdens de wedstrijd is De Kantine niet toegankelijk.

De Supportersvereniging De Gouden Korenaren is een officiële supportersvereniging van de Betaald Voetbal Organisatie (BVO) FC Twente ’65 b.v. te Enschede. Zij behartigt de belangen van de aangesloten leden. Niet alleen binnen FC Twente, maar daar waar nodig geacht. Dit conform het “Beleid Supportersverenigingen FC Twente”.

Voor slechts €17,50, voor leden onder de 18 of boven de 65 maar €15, ben je een jaar lid. Aanmelden kan via ons aanmeldingsformulier.