Visie

Veel supporters van FC Twente zijn geboren in Twente, maar zijn voor studie, werk e.d. naar het westen van Nederland verhuisd. Tevens zijn er de afgelopen jaren ook steeds meer supporters uit de westelijke regio bijgekomen. De schatting is dat er zeker meer dan 500 supporters van FC Twente in “West Nederland” woonachtig zijn. SV De Gouden Korenaren wil deze groep in kaart brengen en vervolgens onder hen zoveel mogelijk leden werven.

Veel van deze supporters reizen voor wedstrijden van FC Twente individueel naar wedstrijden. SV De Gouden Korenaren zal zich inzetten om vervoersvoorzieningen te realiseren zodat er gezamenlijk gereisd kan worden. Daarnaast willen wij voorzien in de mogelijkheid om samen naar wedstrijden te kijken als er niet genoeg animo is voor groepsreizen. Deze gezellige samenkomsten vinden onder andere plaats in het café De Gulden Florijn te Amsterdam.

SV De Gouden Korenaren wijst iedere vorm van geweld in en/of rond het voetbalstadion ten strengste af. Wij zullen dan ook corrigerend optreden als blijkt dat één of meerdere van onze leden betrokken zijn bij dergelijke ongeregeldheden.